Σχετικά με το Foodspot

 

Το foodspot είναι ένας σύγχρονος κατάλογος στο Internet, για καταστήματα εστίασης και delivery.  Προσφέρει την δυνατότητα σε χιλιάδες επισκέπτες να βρούνε πληροφορίες άμεσα και εύκολα για την παραγγελία του φαγητού τους αλλά και για την έξοδό τους.

Το foodspot προβάλλει δωρεάν τις βασικές πληροφορίες για τα περισσότερα καταστήματα της περιοχής σας. Προσφέρει όμως και την δυνατότητα με ελάχιστο κόστος, να προβάλλετε την επιχείρηση σας με μία πλήρη και αναλυτική καταχώρηση. Επιπλέον με στόχο την βέλτιστη προώθηση για την προσέλκυση πελατών στο κατάστημά σας το foodspot προσφέρει την δυνατότητα διαφήμισης σε εξειδικευμένες περιοχές προβολής.

Μια πλήρης καταχώρηση του καταστήματός σας, δίνει μια συνολική ιδέα στον επισκέπτη για την επιχείρηση σας. Περιέχει το λογότυπο σας, τα τηλέφωνα επικοινωνίας, την περιγραφή του καταστήματός, φωτογραφίες, χάρτη google maps, τις σπεσιαλιτέ σας, προσφορές, τις ώρες λειτουργίας σας και κυρίως την δυνατότητα να ξεφυλλίσει ο επισκέπτης τον αναλυτικό σας κατάλογο.

Η πλήρης καταχώρηση στο foodspot ξεχωρίζει την επιχείρηση σας από τις υπόλοιπες και δίνει στους επισκέπτες  κίνητρο να σας επιλέξουν.

Τα διαφημιστικά προγράμματα του foodspot προσφέρουν στην επιχείρηση σας την δυνατότητα να προβληθεί άμεσα, γρήγορα, φθηνά και στοχευμένα πάνω από τον ανταγωνισμό.

 

 

 

Δείτε επίσης:

 Kαταχωρήστε το κατάστημα σας στο foodstpot | Γίνετε συνεργάτες του foodspot | Επικοινωνήστε μαζί μας |